Başbakan Ünal Üstel Katar'da meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Katar Silahlı Kuvvetleri, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve ASELSAN personeli için başsağlığı mesajı yayımladı.

Lefkoşa'daki bir uyuşturucu olayıyla ilgili bir kişi daha tutuklandı: Tutuklu sayısı üçe çıktı
Lefkoşa'daki bir uyuşturucu olayıyla ilgili bir kişi daha tutuklandı: Tutuklu sayısı üçe çıktı
İçeriği Görüntüle

Başbakan mesajında şunlara yer verdi:

'Katar'da meydana gelen helikopter kazasında şehit olan kardeşlerimizin acısını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum.

Bu elim kazada hayatını kaybeden Katar Silahlı Kuvvetleri personeline, anavatan Türkiye Cumhuriyeti'nin kahraman TSK mensubuna ve ASELSAN personeli kardeşlerimize Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve kardeş Katar halkına başsağlığı diliyorum.

KKTC olarak, anavatan Türkiye Cumhuriyeti ile sarsılmaz bağlarımız ve ortak kaderimiz çerçevesinde bu acıyı yürekten paylaşıyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.'

Kaynak: RSS